Sneeuwleeuw hoe?

Hallo, welkom op deze site van Sneeuwleeuw Producties. Sanne Spruijt (of Sanne Cambridge-Spruijt) is te boeken als saxofonist, toetsenist, vocalist. Je kunt haar ook inschakelen voor het maken van een stuk of liedje. Of je kan me voor een (muziek)productie inzetten.

Ik heb ervaring met lichte en klassieke muziek, denk niet in hokjes. Waar het mij om gaat is of het raakt of niet. Dat zit in taal, melodie, harmonie of ritme en hoe het wordt gebracht. Sneeuwleeuw verwijst naar een witte kat met stippen, een beetje een schuw (introvert) maar zelfstandig en sterk dier. Het staat garant voor de kwaliteit en uniciteit van mijn muziekdiensten. Vooral live kan ik dat waarmaken (meer dan online). Soms komt daarvan wel eens wat op Facebook terecht, soms ook niet.

Ik speel in een stuk of 5 bandjes, maar ben ook alleen te boeken. Ik heb affiniteit en ervaring met spelen voor bijzondere doelgroepen, zoals heel jonge kinderen, mensen met een beperking en ouderen. Ook speel ik vaak op sessies, met sax, op toetsen of zingend. Voor speciale gelegenheden schrijf ik vaak een lied, of bewerk ik een bestaand lied. Dat kan voor een feest zijn, maar ook voor een afscheid. Taal heeft ook mijn interesse, ik kan me in meerdere talen goed uitdrukken, vooral zingend.

Stuur een email naar sanne@sneeuwleeuw.nl. Of 06 57640703

Tarieven gaan in overleg.

Mijn zakelijke IBAN is NL66 TRIO0212448153, en staat op naam van Sneeuwleeuw Producties. Ik ben ingeschreven bij Buma en de KvK.

#Glitterball Experience check Facebook, onze discofunkband is te boeken via https://www.plugify.nl/glitterballexperience

#SunRay Music het duo voor kleinere feestjes is te boeken via https://www.plugify.nl/sunraymusic

#Italo Rock Experience het Italiaanstalige rockbandje in opbouw, te boeken voor volgende zomer. Voor info stuur een mail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *